Hypotheekrente gunstig bij onafhankelijk hypotheekadviseur in 2013

Lelystad,  GLEBBEEKHYPOTHEKEN, de voormalige HYPOTHEEKSHOP in Lelystad, heeft als onafhankelijk hypotheekadviseur de beste hypotheekrentes voor uw hypotheek. Op dit moment staat de hypotheekrentes voor 5 jaar vast erg gunstig met Nationale Hypotheekgarantie[NHG] vanaf 3.5%*. 10 jaar vast begint op 4.2%*en is dus zeker nog interessant voor uw bestaande hypotheek.

Doe de NHG check-up en bespaar 1% rente

Wij adviseren u langs te komen als uw hypotheekrente binnen 2 jaar afloopt waarbij wij uw hypotheek ook nog kunnen omzetten naar banksparen tot 1 april 2013. U kunt met een omzetting naar banksparen in vergelijk met annuiteitenhypotheek honderden euro’s besparen. Een oversluiting van uw hypotheek naar de Nationale Hypotheekgarantie kan u een voordeel van 1% opleveren ten opzichte van de niet-NHG hypotheken.

Wij laten ons als onafhankelijk adviseur direct betalen voor onze diensten en werken op basis van te voren afgesproken adviesfee  of waarbij dit op basis van het aantal uren die wij besteden aan uw dossier, Daarnaaste wensen wij via een serviceabonnement uw vragen gedurende de duur van uw hypotheek te beantwoorden. En u te helpen bij belastingaangifte, uw voorlopige teruggave en na 2 jaar samen met u een nieuwe analyse te doen van uw hypotheek en pensioen bijvoorbeeld.

Wij nodigen u uit om u bij ons klant te worden waarbij wij als tussenpersoon voor u werken op basis van onafhankelijkheid, vertrouwen, kwaliteit, de beste hypotheekrentes, hypotheekvoorwaarden en goede verzekeringpremies. Graag nodigen wij u uit om te besparen op uw woonhuis- en autoverzekeringen.

auteur: Edwin Glebbeek, www.glebbeekhypotheken.nl, Agorahof 25 te Lelystad, 0320282231.

* er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze rentepercentages

Bespaar op uw woonhuisverzekering bij de Hypotheekshop met beste voorwaarden volgens de Consumentenbond

 Lelystad, Urk, U kunt besparen door uw woonhuisverzekeringen samen te voegen met de autoverzekering en andere verzekeringen.  Kom langs bij de Hypotheekshop en u krijgt de beste woonverzekering met goede voorwaarden. Als Hypotheekshop sluiten wij de verzekeringen met veel plezier bij DAK met goede premies en voorwaarden.

In de Consumentengids juni 2012 staat DAK wederom bovenaan in de test! Dit keer met onze woonverzekeringen. Het artikel weet te melden dat DAK gemiddeld de voordeligste gecombineerde inboedel- en woonhuisverzekering inclusief glasdekking biedt.

In de categorie Inboedel worden verschillende gezinssituaties, inboedelwaarden en postcodegebieden belicht. In bijna alle gevallen scoort DAK in de vergelijking met andere verzekeraars een nummer 1 of 2 positie. Het artikel meldt dat DAK voor de extra uitgebreide inboedelverzekering de laagste premie vraagt. Voor wat betreft de beste prijs-kwaliteit-verhouding scoren wij het hoogst waardoor wij worden benoemt tot Beste Koop! Bij DAK hoeft uw klant voor goede voorwaarden dus niet veel te betalen aan premie. 

Het artikel gaat ook in op de buitenshuisverzekering die veelal aanvullend gesloten kan worden bij een inboedelverzekering. Een van de conclusies verbonden aan het artikel is dat verzekeringen waarbij de buitenshuisdekking standaard in de inboedelverzekering zit, niet tot de goedkoopste behoren. Worden inboedel- en buitenshuisverzekering bij een en dezelfde verzekeraar ondergebracht, dan is er aanzienlijk minder discussie in geval van schadeuitkering.

Vorige maand werd in de Geldgids van de Consumentenbond de AVP verzekering als onderdeel van de Alles onder 1 DAK polis met de hoogste waardering beloond (cijfer 8,5). Dak sluit zijn verzekering met een aandeel van alle bekende verzekeringmaatschappijen in de verzekering; door het samenvoegen van meer verzekeringen kan er een totale korting van 5-8% pakketkorting verkregen worden. Wij voegen graag uw verzekeringen bij elkaar zodat u kan besparen in tijden van bezuinigingen van de overheid.

Auteur: Edwin Glebbeek, www.hypotheekshop.nl/lelystad Agorahof 25 te Lelystad, 0320-282231.