Tips openhuizendag 3 oktober 2015

Tips voor Open Huizen Dag

Lelystad 03-10-2015 Hier tips voor de openhuis Lelystad om de verkoop van uw koophuis te verbeteren.

Wij gaan u niet vermoeien met de tip om een appeltaart te bakken. Als u uw huis wilt verkopen tijdens de Open Huizen Dag, kunt u zich beter gaan richten op essentiële zaken. Onze tips zijn erop gericht om de kans om het huis te verkopen echt te vergroten. Sommige tips kosten u wel veel tijd en moeite, maar de beloning kan een verkochte woning zijn.

Komende zaterdag is het weer de Open Huizen Dag. De ideale kans voor potentiële kopers om zich te oriënteren. Ze kunnen van 11.00 tot 15.00 uur meerdere huizen bekijken. Verkopers hebben de mogelijkheid om hun huis te presenteren aan meerdere kijkers. Met de aantrekkende huizenmarkt kan de Open Huizen Dag een ideale manier zijn om geïnteresseerden naar het huis te laten komen. Om uw huis perfect te etaleren, hebben wij een aantal nuttige tips voor u verzameld.

Tip #1: Zorg voor vaste plinten, goed werkende verlichting en goed sluitende deuren

Verkopers kunnen door eenvoudige onderhoudswerkzaamheden de verkoopkansen aanzienlijk verbeteren. Kijk eens in uw huis rond alsof u het huis aan het bezichtigen bent. Schrijf alle kleine oneffenheden op en los ze vandaag nog op. U gaat geen volledige muren opnieuw behangen, maar voorkom in ieder geval loszittende hoekjes van het behang. Lijm alle plinten even vast en draai werkende lampen in de fittingen. Probeer alle deuren even te openen en te sluiten en zet de deurkrukken goed vast. Het zijn werkzaamheden van een paar minuten, maar kunnen voor potentiële kopers een groot verschil maken.

Tip #2: De voortuin kan een huis verkopen

Het eerste wat mensen zien is de voortuin. Deze moet er perfect bij liggen. De staat van onderhoud van de tuin zegt niets over het huis, maar toch kan het doorslaggevend zijn. De mensen die komen kijken moeten een goed gevoel krijgen bij het huis. Een slecht onderhouden voortuin kan gelijk al veel verpesten. Een huis heeft al een minpunt, voordat ze iets van het huis zelf gezien hebben. De voortuin zorgt voor de eerste indruk, en deze moet goed zijn.

Tip #3: Maak het huis “ leeg”

Huizen staan vaak te vol. In de loop der jaren bewaart u veel spullen, en het kost moeite om er afstand van te doen. Een te vol huis maakt kamers kleiner. Een huis vol met accessoires maakt kamers rommelig. Hetzelfde geldt voor badkamers vol met flesjes, zalfjes en crèmes. Maak uw huis leeg en ruim zoveel mogelijk op. Maak ruimtes juist weer gezelliger door het toevoegen van sfeervolle en moderne accessoires.

Tip #4: Noteer de naam en het emailadres van de mensen die komen kijken

De geïnteresseerden die komen kijken blijven anoniem. De makelaar kan ze niet weer benaderen. Dit kunt u ondervangen door de achternaam en het emailadres te vragen. Dit kunt u mooi inkleden door het e-mailadres te gebruiken voor de toezending van de digitale brochure over het huis.

Tip#5: Weet wat uw financiële mogelijkheden zijn

Na de Open Huizen Dag kan het ineens snel gaan. Er komt een bod, er wordt onderhandeld en u moet uiteindelijk beslissen of u met het bod akkoord gaat. Dan is het prettig om te weten wat uw financiële mogelijkheden zijn. Raadpleeg daarom tijdig een hypotheekadviseur.

Nu maar afwachten of er mensen komen om uw huis te bekijken!

Huizen Lelystad stijgen in prijs: Neem uw Aankoopmakelaar mee voor uw juiste aankoop in Lelystad!

Lelystad 28 februari 2014, De huizenmarkt is weer in de Lift en in Lelystad zijn de prijzen ten opzichte van een jaar terug [jan 2013] met 11% gestegen. Het aantal transacties is in Lelystad met 22% gestegen wat dus achter blijft als we dit vergelijken met het landelijk gemiddelde. Bron: Woningmarktcijfers.nl

Wij adviseren u een aankoopmakelaar mee te nemen bij uw aankoop omdat er nog steeds te onderhandelen is over de prijs van uw koophuis in Lelystad. Er is nog steeds een ruim aanbod en sommige huizen staan wel circa 2 jaar in de verkoop. Daarnaast worden sommige huizen verkocht door de bank. Dit kan extra voordelig zijn omdat het huis dan verlaten is door de oude kopers die in de financiële problemen zijn gekomen.

Wij adviseren u om een aankoopmakelaar te betalen op basis van prestatie en niet op basis van een fixed fee zodat deze makelaar echte een resultaat moet genereren en u zo de kosten beter kan terugverdienen. De aankoopmakelaar kan u verder adviseren over de koopakte en de bouwkundig staat van uw woning.

Als financieel onafhankelijk adviseur wensen wij uw financiering optimaal te maken met de beste hypotheekrente en voorwaarden en verzekeringen. U moet niet teveel betalen voor uw woning zodat u voor de langere termijn met de hypotheeklasten, het op dat moment, optimale resultaat behaalt.
Glebbeekhypotheken wij werken voor uw Resultaat!

Edwin Glebbeek, www.glebbeekhypotheken.nl 0320-282231 Agorahof 25 te Lelystad

Veel starters Lelystad laten starterslening links liggen

27 november 2013 Lelystad, Veel starters op de woningmarkt laten de starterslening in Lelystad links liggen en pakken niet de unieke kans om toch een leuk huis te kunnen kopen. Op dit moment is er nog geen 25% van de beschikbare startersleningen gebruikt en het is toch een unieke kans om een leuk huis te kopen.

Afgelopen zaterdag hebben we het StartersWoonEvent georganiseerd en zijn er circa 7 starters geweest. Het blijkt dat veel jonge mensen niet van het bestaan af weten. Er zijn op dit moment veel kansen op de huizenmarkt met lage huizenprijzen en lage hypotheekrente en dus de starterslening.

Starterslening voor bestaande bouw

Een starterslening is een aanvullende lening met gunstiger voorwaarden dan de bank aanbiedt. Om voor een starterslening voor bestaande bouw in aanmerking te komen moet een huishouden aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Verschil overbruggen

De Starterslening is een lening die u kunt gebruiken om het verschil te overbruggen tussen de totale verwervingskosten van een woning en het maximale bedrag dat u met uw huidige inkomen bij de bank kunt lenen. De hoogte van de Starterslening bedraagt maximaal 20% van de totale verwervingskosten met een maximum van € 31.500,00. In de eerste drie jaar betaalt u geen rente en aflossing. Als uw inkomen dan nog niet hoog genoeg is, wordt deze termijn verlengd.

Waar vraag ik de Starterslening aan?

Als woningkoper kunt u een Starterslening aanvragen bij de gemeente. Als u voldoet aan de voorwaarden, ontvangt u een aanvraagformulier. Het ingevulde aanvraagformulier met de benodigde bijlagen wordt gestuurd aan het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn).

Voorwaarden in het kort

 • De aankoopsom van de woning bestaande bouw mag niet hoger zijn dan € 150.000,-  + actuele verwervingskosten (Op dit moment is de maximale verwervingskostengrens € 157.500,=).
 • SVn geeft advies aan de gemeente, over de toe te kennen Starterslening. 
 • De gemeente stuurt de aanvrager een toewijzingsbrief Starterslening met de hoogte van de toegewezen Starterslening en alle overige voorwaarden.
 • De Starterslening kan niet worden verstrekt tegelijk met een ander koopinstrument, (rente)kortings- of financiële regeling.
 • De 1e hypotheek en de Starterslening moet met Nationale Hypotheek Garantie worden verstrekt.
 • De rentevastheidsperiode voor de 1e hypotheek is ten minste 10 jaar.
 • Meerwerk en verbeterkosten tellen mee voor de berekening van de hoogte van de starterslening en maken onderdeel uit van de verwervingskosten.
 • De totale financiering (1e hypotheek plus Starterslening) moet binnen de verwervingskosten blijven volgens de normen van Nationale Hypotheek Garantie.
 • De hypothecaire inschrijving van de 1e hypotheek mag hoger zijn dan het bedrag van de financiering, maar niet hoger dan de maximale verwervingskostengrens van de Nationale Hypotheek Garantie.
 • De geldverstrekker van de 1e hypotheek neemt in de hypotheekofferte en/of de hypotheekakte de volgende tekst op: “De geldverstrekker verplicht zich na het ingaan van de lening geen gelden meer onder verband van de eerste hypotheekstelling ter leen te verstrekken aan de schuldenaar. Voormelde verplichting rust op de geldverstrekker uitsluitend voor zolang als de door SVn aangegane Starterslening niet volledig is afgelost.”
 • De transportakte en de hypotheekakte voor de 1e hypotheek en de akte voor de 2e hypotheek (Starterslening) passeren in één en dezelfde afspraak bij de notaris. Als eigendom of 1e hypotheek eerder passeren vindt de Starterslening geen doorgang.
 • De overlijdensrisicoverzekering moet voldoen aan de actuele NHG-normen en wordt vermeld in de offerte 1e hypotheek (als basis geldt hier de totale financiering inclusief Starterslening).
 • Een aflossingsvrij deel van de 1e hypotheek moet voldoen aan de actuele NHG-normen. De Starterslening is een aflossingsdeel en geen aflossingsvrij deel

Kortom kom uw starterslening berekenen en optimale hypotheek. Als onafhankelijk hypotheekadviseur helpen wij u met de beste hypotheekrente en totaal financieel advies. Graag nodigen wij u uit voor een oriënterend gesprek.

www.glebbeekhypotheken.nl Edwin Glebbeek, Agorahof 25 Lelystad 0320-282231

Uw woning gevonden op de Openhuizenroute Lelystad? Kom langs voor uw onafhankelijke hypotheek?

Lelystad 5 oktober 2013, De NVM verwacht veel potentiële kopers van een woning vandaag. Het is een zonnige dag en de crisis lijkt Nederland op dit moment ook te verlaten. Wij beschrijven de mogelijkheden voor uw droomhuis en optimale hypotheek op dit moment.

Zorg voor optimale aankoopresultaat van uw woning Er is op dit moment nog steeds veel te onderhandelen naar de aankoop van een koophuis ondanks dat er meer vraag op komst is. Wij adviseren u een aankoopmakelaar mee te nemen zodat u het maximale resultaat krijgt en niet teveel betaalt voor uw droomhuis.

Ook is er veel te onderhandelen omdat er veel mensen hun hypotheek niet meer kunnen betalen en de bank graag het huis voor een lagere prijs verkoopt zodat ze niet naar de veiling hoeven te gaan.

Zorg voor onafhankelijk hypotheekadvies

Ga langs bij uw onafhankelijk hypotheekadviseur die in uw situatie het beste hypotheekadvies geeft wat past bij u met vaak voordeligere hypotheekrente dan uw eigen bank en ook met goedkopere overlijdensrisicoverzekering. http://www.glebbeekhypotheken.nl/berekeningen/rente-top-5   

Kom langs bij GlebbeekHypotheken Verzekeringen en wij zorgen ervoor dat u op nummer 1 wordt gezet.

Starterslening Lelystad

Starters kunnen met de starterslening op dit moment makkelijker een eigen woning kopen waarbij dit in Lelystad tot 150.000euro is. Er wordt door de Gemeente een renteloze lening van maximaal 31.500euro gegeven voor de aankoop van een woning; waarbij u als starter dus meer kan lenen dan alleen op uw  eigen inkomen. Er vind elke drie jaar een hertoets plaats om te beoordelen of u met uw inkomen de starterslening kan overnemen.

Kortom maak uw droomhuis van de openhuizenroute een succes en kom langs bij Glebbeekhypotheken en wij zorgen ervoor dat u op nummer 1 wordt gezet met het beste hypotheekadvies en de beste hypotheekrente.

Edwin Glebbeek, www.glebbeekhypotheken.nl  0320-282231 Agorahof 25 te Lelystad.

Starters kunnen per 1 april meer lenen

Lelystad, Almere Uw hypotheek kan hoger uitvallen als u een nieuwe berekening doet vanaf 1 april  tot een gezamenlijk inkomen van 41.000euro. Daarnaast kunt u via een explain meer lenen als u in de nabije toekomst meer inkomen gaat hebben. Als starter in Lelystad of Almere heeft u dus met de lage hypotheekrente en prijzen van koophuizen meer kansen.

Startershypotheek: 20% meer lenen

Bij een berekening van 2 inkomens van bijvoorbeeld van 15.000euro en 21.000euro kunt u per 1 april circa 20% meer lenen. U dient dan wel vast en bestendig inkomen te hebben. Een hypotheek met Nationale hypotheekgarantie geeft u dan ook de laagste rente en heeft u de zekerheid bij onvrijwillige werkeloosheid dat u bij geen restschuld overhoud bij eventuele verkoop.

Hogere hypotheek bij toekomstig inkomen:

 • vanaf 1 april 2013 geldt voor niet-NHG aanvragen dat er explain op inkomen mogelijk is wanneer sprake is van aantoonbaar toekomstperspectief. Het meenemen van toekomstig inkomen in de toetsing is vooral bedoeld om het verkrijgen van een hypotheek voor starters op de woningmarkt makkelijker te maken. Dit kan ook worden toegepast op andere groepen met een verwachte inkomensstijging.

  U dient met ons te motiveren waarom u in die specifieke situatie het verantwoord is om explain op inkomen toe te passen. Tevens moet u middels een cijfermatige onderbouwing aantonen dat met het toekomstige toetsinkomen de aanvraag binnen maximaal 3 jaar wel binnen de toegestane lasten past.

  Het toekomstperspectief kan bestaan uit:
  1. Stappen binnen de salarisschalen; aan te tonen door overleggen van lopende CAO én een verklaring van de werkgever met daarin het salarisperspectief. Het functioneren van de medewerker en de verwachte groei op basis van de salarisschalen moet worden benoemd.
  2. CAO stijging van de salarisschalen en salarissen; mag alleen meegenomen worden tijdens de geldigheidsduur van de CAO.
  3. Salarisstijging toegezegd door de werkgever middels een schriftelijke verklaring van de werkgever waaruit de inkomensstijging blijkt. De verklaring mag geen voorbehouden bevatten.

 • U dient wel vast en bestendig inkomen te hebben bij de beoordeling

Kom langs en bereken uw hypotheek en bekijk wat er voor u mogelijk is.wij bekijken voor u graag met de nieuwe wat flexibelere normen wat mogelijk is.


auteur: Edwin Glebbeek, www.glebbeekhypotheken.nl, 0320-282231 Agorahof 25 te Lelystad

Waar blijft de starterslening in Lelystad en Almere

Lelystad, Almere 12 april Edwin Glebbeek van Glebbeekhypotheken start een petitie om de starterslening in Lelystad en Almere terug te krijgen omdat starters op dit moment moeilijk een huurhuis of koophuis kunnen krijgen. Huurders moeten minimaal 3 jaar wachten en kopers kunnen door de strengere hypotheekregels moeilijk een hypotheek krijgen. Huurders dienen op dit moment met modale inkomens minimaal circa 500-600 minimaal aan huur te betalen. Met de starterslening kan de huizenmarkt weer op gang komen en krijgen starters een reële kans.

Startersregeling

Wilt u voor het eerst een woning kopen, maar staan de hoge woonlasten u in de weg? Met de Starterlening kunt u, in de meeste gevallen, toch de woning kopen die u op het oog heeft.
De Starterslening, aangeboden door SVn en uw gemeente, overbrugt het verschil tussen de verwervingskosten van uw woning en het bedrag dat u bij uw bank maximaal kunt lenen volgens de normen van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). De hoogte van de Starterslening hangt af van uw inkomen, uw eigen vermogen en de voorwaarden van uw gemeente.De Starterslening heeft een rentevaste periode van 15 jaar en heeft een looptijd van maximaal 30 jaar. De eerste drie jaar hoeft u geen rente en aflossing te betalen. Hierna betaalt u in principe rente en aflossing. Indien u denkt de maandlast niet te kunnen betalen, dan kunt u, tegen betaling, bij ons een hertoets aanvragen en gaat u een maandlast betalen die past bij het inkomen dat u op dat moment heeft, gekoppeld aan de dan geldende normen van de NHG.

De gemeente bepaalt

Uw gemeente heeft voorwaarden opgesteld waaraan u moet voldoen om voor de Starterslening in aanmerking te komen. De gemeente bepaalt de maximale hoofdsom van de Starterslening die u kunt krijgen. Lelystad had tot 2010 de starterslening maar heeft het stopgezet omdat er weinig belangstelling was. Echter was er nog koopsubsidie toendertijd. Om de huizenmarkt op gang te brengen zouden Almere en Lelystad deze regeling weer moeten invoeren zodat de doorstoming op de huizenmarkt op gang koopt. De starter koopt dus de woning van een doorstromer en zo komt weer beweging in de markt.

Glebbeekhypotheken start deze petitie waarbij wij opkomen voor starters in Lelystad en Almere. Als u onze petitie ondersteunt mail ons of twitter of like onze facebook site zodat wij dit aan de politiek kunnen aanbieden.

auteur: Edwin Glebbeek, www.glebbeekhypotheken.nl, Agorahof 25 te Lelystad, 0320-282231. Ons mailadres is info@glebbeekhypotheken, twitter: @EdwinGlebbeek, facebook:facebook.com/glebbeekhypotheken

 

Openhuizenroute 6 april 2013 geeft volop kansen aan starters huizenmarkt

Lelystad, Almere 30 maart 2013. Over een week is de eerste openhuizenroute in 2013 waar er veel kansen zijn voor starters op de huizenmarkt in Lelystad en Almere. Wij beschrijven in dit stuk de mogelijkheden voor u als koper waarom u juist nu moet kopen:

-1- Hypotheekrente staat historisch laag van 3,45%* voor 5 jaar vast en 4,25% * voor 10 jaar vast met Nationale Hypotheekgarantie(NHG)

-2- Huizenprijzen zijn ten opzichte van 2008 met circa 25% omlaag gegaan en de verwachting van CPB is dat markt weer gaat aantrekken binnen 2 jaar dus nu kunt u nog gunstig kopen;

-3- Kosten koper kunnen meegenomen worden waarbij in 2014 en 2015 dit langzaam wordt afgebouwd naar de vrije verkoopprijs;

– 4- NHG grens is tot 1 juli 2013 nog 320.000euro waarbij u nu nog met voordelige rente en huis van rond de 3 ton kan kopen; de nhg grens voor de aankoop van een huis gaat naar 290.000euro;

– 5-U kunt veel onderhandelen over de vraagprijs met een leuke starterswoningen. Dus neem uw aankoopmakelaar mee bij de aankoop van uw droomwoning;

– 6- Er is in Lelystad tot 175.000euro voor starters van een koophuis een uitgebreid aanbod van circa 750 woningen. In Almere zijn er zelfs 1031 woningen;

– 7- U kunt zelfs met een nieuwbouwhuis onderhandelen over de vraagprijs dus neem uw aankoopmakelaar mee. Wij adviseren dit te doen op basis van transparantie en afhankelijk te stellen van het resultaat voor maximaal resultaat omdat u ook niet teveel wenst dient te betalen voor koophuizen;

– 8- U kunt een ex huurwoning in Almere kopen met koopgarant waarbij u korting krijgt op de aankoopprijs en een terugkoopgarantie heeft;

– 9- In Lelystad kunt u uw eigen huurhuis kopen met startersrenteregeling waarbij de woningbouw een deel van de rente voorschiet zodat u lagere lasten krijgt. U dient dit wel terug te betalen maar u krijgt als starter wel meer mogelijkheden om uw eigen huis te kopen;

– 10 – Hypotheekadvies is tegenwoordig transparant en met het juiste advies kunt u met mooie hypotheekrentes en goede voorwaarden betaalbare lasten krijgen.

Er zijn dus genoeg mogelijkheden en argumenten om nu te kopen. Kom bereken uw hypotheek op 6 april 2013 bij ons. Wij zijn open van 10-14.00 op de Agorahof 25 te Lelystad en wij adviseren op basis van fixed fee en op basis van uren onafhankelijk met alle belangrijke partijen in de portefeuille;

auteur: Edwin Glebbeek, www.glebbeekhypotheken.nl. Agorahof 25 te Lelystad, 0320-282231.

* er kunnen geen rechten ontleend worden aan de benoemde rentepercentages

 

 

 

 

Veel kansen op Openhuizenroute 29 september 2012: 700 staterswoningen in lelystad

28 september 2012 Starters hebben veel kansen op een leuke woning in Lelystad. Op de site van funda staan er tot de prijsklasse van 175.000euro 700 woningen in de verkoop. In dit stuk beschrijven wij de redenen waarom u nu moet kopen:

1: de hypotheekrente staat nog steeds historisch laag en 10 jaar rentevast begint van 4,35%*

2: Belastingplannen 2013 zorgen voor een duurdere hypotheek omdat u voor fiscale renteaftrek moet gaan aflossen zodat u circa 150euro meer moet betalen per maand. Tot einde 2012 kunt u dus een optimalere hypotheek krijgen.

3: De prijzen van koopwoningen zijn gunstig. U kunt goed onderhandelen voor een nieuw huis met resultaten tot 10% van de prijs af. Wij adviseren u om een aankoopmakelaar mee te nemen.

4: Lelystad is als stad in beweging met de nieuwe airport en Batavia haven zijn er voor de stad mooie toekomstplannen.

5: Veel betaalbare nieuwbouw met bijvoorbeeld: betaalbaarwonen in Warande vanaf 140.000euro v.o.n.

Wij adviseren om nu te kopen omdat u meer fiscale mogelijkheden heeft en met de lage koopprijzen en hypotheekrente kunt een betaalbare hypotheek krijgen. Wij berekenen graag uw betaalbare hypotheek voor nu en in de toekomst.

auteur: Edwin Glebbeek, www.hypotheekshop.nl/lelystad,  Agorahof 25 te Lelystad, 0320-282231.

* er kunnen geen rechten aan ontleend worden aan dit rentepercentage

Betaalbaar wonen Lelystad vanaf 140.000von kans voor starters huizenmarkt Lelystad

Lelystad 27 september 2012. Koop nu uw nieuwbouwhuis in 2012 met lagere lasten dan 2013 in verband met de nieuwe belastingplannen. 

Kom naar de Betaalbaarwonen meeting donderdag 11 oktober kooprijzen vanaf 140.000 v.o.n.

De uitslag van prinsjesdag is dat per 1 januari 2013 de hypotheekrente alleen nog aftrekbaar is als u uw volledige hypotheek aflost. Dit gaat u per maand circa € 100,- tot 250,- schelen in de lasten. Wij adviseren u om nu alvast te bekijken of u een koophuis kan kopen als u dat de komende jaren van plan bent.

Demissionair minister De Jager heeft in het belastingplan voor 2013 de fiscale maatregelen overgenomen die onderdeel waren van het lenteakkoord tussen VVD, CDA, D66, GroenLinks en ChristenUnie. Daarmee wordt de aftrek van hypotheekrente voor nieuwe gevallen per 1 januari definitief beperkt tot hypotheken waarbij daadwerkelijk tijdens de looptijd wordt afgelost.

Herintrede Annuïteithypotheek

“De betaalde rente voor deze leningen is dan alleen nog aftrekbaar als die in 30 jaar volledig en ten minste volgens een annuïtair aflossingsschema wordt afgelost”, schrijft De Jager. “Hieraan voldoen in het bijzonder annuïtaire en lineaire leningen.” Voor aflossingsvrije hypotheken vervalt de renteaftrek, “ook als gelijktijdig wordt gespaard voor de (gedeeltelijke) aflossing na maximaal 30 jaar”.

Ik Woon Betaalbaar in Lelystad

Donderdag 11 oktober start bijvoorbeeld het project Ik Woon Betaalbaar in Lelystad. Vanaf € 140.000,- v.o.n. kun je in de wijk Warande een duurzaam huis met tuin kopen. Als u nu besluit in te stappen kunt u zelf bepalen hoe u woning eruit komt te zien en profiteert u daarnaast van de lagere fiscale lasten. Meer informatie: www.ikwoonbetaalbaar.nl

Advies nu kopen lagere fiscale lasten

Wij adviseren u om nu nog een huis te kopen. U kunt een aankoopmakelaar mee nemen zodat u een maximaal resultaat heeft. Conlusie is dat u nu nog meer fiscale mogelijkheden heeft en op lagere lasten komt en bijvoorbeeld met banksparen nog de mogelijkheid heeft om fiscaal neutraal te sparen. Wij adviseren om de wijzingen van de belastingen kritisch te volgen en misschien nu alvast een huis te kopen als u dat van plan was.

Edwin Glebbeek, www.hypotheekshop.nl/lelystad, Agorahof 25 te Lelystad, 0320282231