Hypotheekrente blijft gunstig voor uw woning van de openhuisroute Lelystad/Almere 2013

Lelystad/Almere, 08 oktober 2013. Uw hypotheek voor uw koopwoning in Lelystad en Almere  blijft gunstig met de lage hypotheekrente. De hypotheekrente staat op een laag historisch punt en is dus gunstig voor uw hypotheek. Op moment dat u een koopwoning heeft gevonden op de NVM openhuisroute Lelystad / Almere kunt u dus een gunstige hypotheek krijgen. http://www.glebbeekhypotheken.nl/berekeningen/rente-top-5

NHG- hypotheek

U kunt met een hypotheek onder de NHG gunstige rente krijgen omdat de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen borg staat. De Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen neemt een eventuele schuld die is ontstaan bij een gedwongen verkoop van u over en kan u die schuld kwijtschelden. Het WEW doet dit als u buiten uw schuld in een probleemsituatie bent gekomen, bijvoorbeeld als gevolg van werkloosheid, scheiding en arbeidsongeschiktheid. Voorwaarde is wel dat u er alles aan heeft gedaan een restantschuld te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken.

De NHG is tot einde 2013 voor woningen geprijsd tot 276.000euro kosten koper met een maximale hypotheek van 290.000euro. Het scheelt u in de hypotheekrente tot 0,7% met niet-NHG hypotheken.

Onafhankelijk advies loont

Glebbeekhypotheken adviseert u onafhankelijk voor uw nieuwe hypotheek met de beste hypotheekrente en voorwaarden. Wij werken transparant met een fixed adviesfee of een fee op uurbasis. U heeft bij ons keuze uit [bijna] alle geldverstrekkers.

Wij kunnen uw nieuwe verzekering als onafhankelijk verzekeringsadviseur afsluiten bij alle verzekeringmaatschappijen met als resultante een gunstige premie. Wij zijn niet afhankelijk van 1 produkt zoals u dat bent bij uw bank. Wij adviseren u op basis van uw ervaring, woonwensen, financiële positie en toekomstige situatie en maken het beste financiële advies waarbij wij dit passen maken met de beste produkten. Daarnaast wensen wij u doorlopend van advies te geven.

www.glebbeekhypotheken.nl, Edwin Glebbeek, Agorahof 25 te Lelystad 0320-282231.

 

Uw woning gevonden op de Openhuizenroute Lelystad? Kom langs voor uw onafhankelijke hypotheek?

Lelystad 5 oktober 2013, De NVM verwacht veel potentiële kopers van een woning vandaag. Het is een zonnige dag en de crisis lijkt Nederland op dit moment ook te verlaten. Wij beschrijven de mogelijkheden voor uw droomhuis en optimale hypotheek op dit moment.

Zorg voor optimale aankoopresultaat van uw woning Er is op dit moment nog steeds veel te onderhandelen naar de aankoop van een koophuis ondanks dat er meer vraag op komst is. Wij adviseren u een aankoopmakelaar mee te nemen zodat u het maximale resultaat krijgt en niet teveel betaalt voor uw droomhuis.

Ook is er veel te onderhandelen omdat er veel mensen hun hypotheek niet meer kunnen betalen en de bank graag het huis voor een lagere prijs verkoopt zodat ze niet naar de veiling hoeven te gaan.

Zorg voor onafhankelijk hypotheekadvies

Ga langs bij uw onafhankelijk hypotheekadviseur die in uw situatie het beste hypotheekadvies geeft wat past bij u met vaak voordeligere hypotheekrente dan uw eigen bank en ook met goedkopere overlijdensrisicoverzekering. http://www.glebbeekhypotheken.nl/berekeningen/rente-top-5   

Kom langs bij GlebbeekHypotheken Verzekeringen en wij zorgen ervoor dat u op nummer 1 wordt gezet.

Starterslening Lelystad

Starters kunnen met de starterslening op dit moment makkelijker een eigen woning kopen waarbij dit in Lelystad tot 150.000euro is. Er wordt door de Gemeente een renteloze lening van maximaal 31.500euro gegeven voor de aankoop van een woning; waarbij u als starter dus meer kan lenen dan alleen op uw  eigen inkomen. Er vind elke drie jaar een hertoets plaats om te beoordelen of u met uw inkomen de starterslening kan overnemen.

Kortom maak uw droomhuis van de openhuizenroute een succes en kom langs bij Glebbeekhypotheken en wij zorgen ervoor dat u op nummer 1 wordt gezet met het beste hypotheekadvies en de beste hypotheekrente.

Edwin Glebbeek, www.glebbeekhypotheken.nl  0320-282231 Agorahof 25 te Lelystad.