Tips openhuizendag 3 oktober 2015

Tips voor Open Huizen Dag

Lelystad 03-10-2015 Hier tips voor de openhuis Lelystad om de verkoop van uw koophuis te verbeteren.

Wij gaan u niet vermoeien met de tip om een appeltaart te bakken. Als u uw huis wilt verkopen tijdens de Open Huizen Dag, kunt u zich beter gaan richten op essentiële zaken. Onze tips zijn erop gericht om de kans om het huis te verkopen echt te vergroten. Sommige tips kosten u wel veel tijd en moeite, maar de beloning kan een verkochte woning zijn.

Komende zaterdag is het weer de Open Huizen Dag. De ideale kans voor potentiële kopers om zich te oriënteren. Ze kunnen van 11.00 tot 15.00 uur meerdere huizen bekijken. Verkopers hebben de mogelijkheid om hun huis te presenteren aan meerdere kijkers. Met de aantrekkende huizenmarkt kan de Open Huizen Dag een ideale manier zijn om geïnteresseerden naar het huis te laten komen. Om uw huis perfect te etaleren, hebben wij een aantal nuttige tips voor u verzameld.

Tip #1: Zorg voor vaste plinten, goed werkende verlichting en goed sluitende deuren

Verkopers kunnen door eenvoudige onderhoudswerkzaamheden de verkoopkansen aanzienlijk verbeteren. Kijk eens in uw huis rond alsof u het huis aan het bezichtigen bent. Schrijf alle kleine oneffenheden op en los ze vandaag nog op. U gaat geen volledige muren opnieuw behangen, maar voorkom in ieder geval loszittende hoekjes van het behang. Lijm alle plinten even vast en draai werkende lampen in de fittingen. Probeer alle deuren even te openen en te sluiten en zet de deurkrukken goed vast. Het zijn werkzaamheden van een paar minuten, maar kunnen voor potentiële kopers een groot verschil maken.

Tip #2: De voortuin kan een huis verkopen

Het eerste wat mensen zien is de voortuin. Deze moet er perfect bij liggen. De staat van onderhoud van de tuin zegt niets over het huis, maar toch kan het doorslaggevend zijn. De mensen die komen kijken moeten een goed gevoel krijgen bij het huis. Een slecht onderhouden voortuin kan gelijk al veel verpesten. Een huis heeft al een minpunt, voordat ze iets van het huis zelf gezien hebben. De voortuin zorgt voor de eerste indruk, en deze moet goed zijn.

Tip #3: Maak het huis “ leeg”

Huizen staan vaak te vol. In de loop der jaren bewaart u veel spullen, en het kost moeite om er afstand van te doen. Een te vol huis maakt kamers kleiner. Een huis vol met accessoires maakt kamers rommelig. Hetzelfde geldt voor badkamers vol met flesjes, zalfjes en crèmes. Maak uw huis leeg en ruim zoveel mogelijk op. Maak ruimtes juist weer gezelliger door het toevoegen van sfeervolle en moderne accessoires.

Tip #4: Noteer de naam en het emailadres van de mensen die komen kijken

De geïnteresseerden die komen kijken blijven anoniem. De makelaar kan ze niet weer benaderen. Dit kunt u ondervangen door de achternaam en het emailadres te vragen. Dit kunt u mooi inkleden door het e-mailadres te gebruiken voor de toezending van de digitale brochure over het huis.

Tip#5: Weet wat uw financiële mogelijkheden zijn

Na de Open Huizen Dag kan het ineens snel gaan. Er komt een bod, er wordt onderhandeld en u moet uiteindelijk beslissen of u met het bod akkoord gaat. Dan is het prettig om te weten wat uw financiële mogelijkheden zijn. Raadpleeg daarom tijdig een hypotheekadviseur.

Nu maar afwachten of er mensen komen om uw huis te bekijken!

Huizenprijzen stijgen door aantrekkende economie en lage hypotheekrente

Lelystad, 22-09-2015 De huizenmarkt in Nederland met daarbij natuurlijk ook Lelystad en Almere blijft stijgen; zo zijn de huizen de afgelopen maand in augustus volgens het CBS gestegen met 2,5%. bron CBS 21-09-2015 Het gemiddelde prijsniveau was in augustus ongeveer even hoog als in december 2003. De huizenprijzen belandden in juni 2013 op een dieptepunt en lopen sindsdien maandelijks mondjesmaat op.

De lage hypotheekrente en de verbeterde economie zorgen voor een inhaalslag op de huizenmarkt. Veel kopers hebben de afgelopen jaren niet willen kopen door de onzekere economie.

U heeft al koper op de Lelystadse huizenmarkt veel keuze uit mooie (starters)woningen van 125.000 euro tot 225.000euro. Uit gegevens van Funda is het aanbod divers en worden er 576 woningen aangeboden. Bron Funda 22-09-2015 Binnenkort is de NVM openhuizenroute 3 oktober, dus ga kijken naar leuke woningen en profiteer van de lage Hypotheekrente.

De Hypotheekrente en bijkomende lasten voor een hypotheek zijn nog nooit zo laag geweest en afgelopen maand is de 10 jaars rente onder de 2% gekomen. Wij adviseren u als onafhankelijk hypotheekadviseur op basis van beste hypotheekrente en voorwaarden een passen hypotheekadvies.
auteur E.Glebbeek Glebbeekhypotheken, 0320-282231 Agorahof 25 Lelystad

Zonnige opkomst verwacht op NVM openhuizendag 5 april

Lelystad 5 april 2014. Aanstaande zaterdag is de NVM openhuizendag weer met een verwachte zonnige opkomst. De huizenmarkt is in vergelijk met 2013 positiever gestemd. Dit komt door de lage hypotheekrente, de toenemende economie en nieuwe mogelijkheden met de restschuld voor uw hypotheek. Ook zijn er weer meer oriënteerders op de huizenmarkt benieuwd naar de toekomstige prijsontwikkeling van hun eigen huur in vergelijk met de hypotheek van een koophuis.

Onafhankelijk hypotheekadvies is cruciaal om uw optimale hypotheek vast te stellen met de beste hypotheekrente en verzekering-premies van alle partijen in de hypothekenmarkt met de beste voorwaarden. Kom uw ongekleurde hypotheek berekenen voor uw droomhuis in Lelystad op de Agorahof 25 te Lelystad bij Edwin Glebbeek van Glebbeekhypotheken 0320-282231. www.glebbeekhypotheken.nl

Hypotheekrente blijft gunstig voor uw woning van de openhuisroute Lelystad/Almere 2013

Lelystad/Almere, 08 oktober 2013. Uw hypotheek voor uw koopwoning in Lelystad en Almere  blijft gunstig met de lage hypotheekrente. De hypotheekrente staat op een laag historisch punt en is dus gunstig voor uw hypotheek. Op moment dat u een koopwoning heeft gevonden op de NVM openhuisroute Lelystad / Almere kunt u dus een gunstige hypotheek krijgen. http://www.glebbeekhypotheken.nl/berekeningen/rente-top-5

NHG- hypotheek

U kunt met een hypotheek onder de NHG gunstige rente krijgen omdat de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen borg staat. De Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen neemt een eventuele schuld die is ontstaan bij een gedwongen verkoop van u over en kan u die schuld kwijtschelden. Het WEW doet dit als u buiten uw schuld in een probleemsituatie bent gekomen, bijvoorbeeld als gevolg van werkloosheid, scheiding en arbeidsongeschiktheid. Voorwaarde is wel dat u er alles aan heeft gedaan een restantschuld te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken.

De NHG is tot einde 2013 voor woningen geprijsd tot 276.000euro kosten koper met een maximale hypotheek van 290.000euro. Het scheelt u in de hypotheekrente tot 0,7% met niet-NHG hypotheken.

Onafhankelijk advies loont

Glebbeekhypotheken adviseert u onafhankelijk voor uw nieuwe hypotheek met de beste hypotheekrente en voorwaarden. Wij werken transparant met een fixed adviesfee of een fee op uurbasis. U heeft bij ons keuze uit [bijna] alle geldverstrekkers.

Wij kunnen uw nieuwe verzekering als onafhankelijk verzekeringsadviseur afsluiten bij alle verzekeringmaatschappijen met als resultante een gunstige premie. Wij zijn niet afhankelijk van 1 produkt zoals u dat bent bij uw bank. Wij adviseren u op basis van uw ervaring, woonwensen, financiële positie en toekomstige situatie en maken het beste financiële advies waarbij wij dit passen maken met de beste produkten. Daarnaast wensen wij u doorlopend van advies te geven.

www.glebbeekhypotheken.nl, Edwin Glebbeek, Agorahof 25 te Lelystad 0320-282231.

 

Uw woning gevonden op de Openhuizenroute Lelystad? Kom langs voor uw onafhankelijke hypotheek?

Lelystad 5 oktober 2013, De NVM verwacht veel potentiële kopers van een woning vandaag. Het is een zonnige dag en de crisis lijkt Nederland op dit moment ook te verlaten. Wij beschrijven de mogelijkheden voor uw droomhuis en optimale hypotheek op dit moment.

Zorg voor optimale aankoopresultaat van uw woning Er is op dit moment nog steeds veel te onderhandelen naar de aankoop van een koophuis ondanks dat er meer vraag op komst is. Wij adviseren u een aankoopmakelaar mee te nemen zodat u het maximale resultaat krijgt en niet teveel betaalt voor uw droomhuis.

Ook is er veel te onderhandelen omdat er veel mensen hun hypotheek niet meer kunnen betalen en de bank graag het huis voor een lagere prijs verkoopt zodat ze niet naar de veiling hoeven te gaan.

Zorg voor onafhankelijk hypotheekadvies

Ga langs bij uw onafhankelijk hypotheekadviseur die in uw situatie het beste hypotheekadvies geeft wat past bij u met vaak voordeligere hypotheekrente dan uw eigen bank en ook met goedkopere overlijdensrisicoverzekering. http://www.glebbeekhypotheken.nl/berekeningen/rente-top-5   

Kom langs bij GlebbeekHypotheken Verzekeringen en wij zorgen ervoor dat u op nummer 1 wordt gezet.

Starterslening Lelystad

Starters kunnen met de starterslening op dit moment makkelijker een eigen woning kopen waarbij dit in Lelystad tot 150.000euro is. Er wordt door de Gemeente een renteloze lening van maximaal 31.500euro gegeven voor de aankoop van een woning; waarbij u als starter dus meer kan lenen dan alleen op uw  eigen inkomen. Er vind elke drie jaar een hertoets plaats om te beoordelen of u met uw inkomen de starterslening kan overnemen.

Kortom maak uw droomhuis van de openhuizenroute een succes en kom langs bij Glebbeekhypotheken en wij zorgen ervoor dat u op nummer 1 wordt gezet met het beste hypotheekadvies en de beste hypotheekrente.

Edwin Glebbeek, www.glebbeekhypotheken.nl  0320-282231 Agorahof 25 te Lelystad.