Oproep: Kom uw woekerpolis/beleggingsverzekering ontwoekeren en zorg ervoor dat uw beleggingspolis verbetert

Lelystad 10-03-205 Het ontwoekeren van woeker/beleggingspolissen is nog steeds een belangrijk item bij de AFM. Veel verzekeraars hebben nog niet al hun klanten ontwoekerd en geactiveerd. De tussenperonen dienen ook meer actie te ondernemen samen met de klanten. Onze ervaring is dat veel klanten niet langs willen komen waarbij ze veel kansen laten liggen om de polis te verbeteren.

In dit stuk beschrijven wij de mogelijkheden wat u met een beleggingspolis kan doen. Dit stuk gaat niet in op mogelijke compensatiemogelijkheden bij verzekeraars. U kunt zicht aanmelden bij de verzekeraar en of claimclubjes voor uw verzekering voor mogelijke compensatie.

Verbeteren verzekeringspolis met lagere kosten in een nieuwe vorm

Veel verzekeraars hebben hun verzekeringen eindelijk verbetert met lagere kosten en lagere beleggingskosten. U kunt een gratis een offerte opvragen bij uw verzekeraar; uw huidige tussenpersoon dient deze analyse en verbetering aan te bieden.

Nieuwe overlijdensrisicoverzekering met lagere premie en vaak zonder gezondheidswaarborgen

U kunt als u een beleggingspolis heeft en of hybride spaar-belegpolis uw overlijdensrisicoverzekering los koppelen, waarbij u lagere kosten kan krijgen in de polis. Uw overlijdensrisicoverzekering bij de huidige verzekeringsmaatschappij kan dan los goedkoper afgesloten worden vaak zonder medische waarborgen. Uw inleg wordt dan verbetert omdat u meer inlegt in de polis. Ook dus als u spaart in een spaar-beleggingspolis en of de hybride verzekering.

Omzetten van beleggen naar aflossen

U kunt ook stoppen met uw woekerpolis en uw totale hypotheek omzetten naar een deel aflossen in plaats van de inleg in uw verzekeringspolis. Uw hypotheek wordt dan omgezet naar een annuïteitenhypotheek en of linaire hypotheek. Dit adviseren wij bij klanten die zeker willen weten wat de aflossing is en niet meer afhankelijk willen zijn van de beleggingsopbrengsten. Op moment dat u bijvoorbeeld onderwaarde heeft en wil verhuizen op termijn.

Wij adviseren om bij ons langs te komen OOk als u geen tussenpersoon meer heeft. De eerste analyse doen wij gratis conform de lijn van de AFM ook als u geen klant van ons bent.

auteur Edwin Glebbeek, Agoraohof 25 Lelystad 0320-282231.