Neem uw aankoopmakelaar mee voor de openhuizenroute 31 maart 2012

Lelystad 25 maart 2012, De openhuizenroute op 31 maart geeft u de mogelijkheid om veel woningen te gaan bekijken. Wij adviseren u om een aankoopmakelaar mee te nemen bij de aankoop van uw koopwoning. Er is op dit moment een uitgebreid aanbod waarbij er weinig vraag is. Als koper bent u aan zet bij de aankoop van een koopwoning.

vaste fee of op basis van resultaat

Uw aankoopmakelaar kunt u betalen op basis van een fixed fee of juist op het resultaat wat de aankoopmakelaar behaalt. In de laatste methode gaat de makelaar voor het maximale resultaat en krijgt hij een hogere fee als het aankoopresultaat beter is.

auteur: Edwin Glebbeek, www.hypotheekshop.nl/lelystad, Agorahof 25 te Lelystad, 0320282231.

 

Veel kansen voor kopers in 2012 van een nieuw huis

Lelystad 23 oktober 2012 Het verkrijgen van een hypotheek is de laatste jaren moeilijker geworden maar er zijn juist in 2012 nog veel kansen voor u als potentiële koper van een nieuw koophuis. Wij beschrijven de mogelijkheden en kansen die u kunt hebben als u juist nu besluit om te gaan kopen.

Uw Kansen in 2012:

– lage historische rentestand met bijvoorbeeld 4,4%* voor 10 jaar vast met Nationale Hypotheekgarantie;

– overdrachtsbelasting nog to 1 juli verlaagt tot 2%: dus 4% lagere kosten;

– Nationale hypotheekgarantiegrens nog 350.000euro tot 1 juli 2012;

– meefinancieren restschuld mogelijk bij verlies op uw huidige huis;

– het is een kopersmarkt dus onderhandelen over de koopprijs kan oplopen van 5-20% aankoopresultaat.

Wij adviseren om te bekijken wat voor u de mogelijkheden zijn om een koophuis te kopen in 2012. U kunt met de lage hypotheekrente, de tijdelijk lagere kosten koper een nieuw huis tegen mooie maandlasten. Wij adviseren u een aankoopmakelaar mee te nemen zodat u tot het optimale aankoopresultaat komt. U zou de makelaar dienen te betalen op basis van de prestatie zodat deze makelaar voor u voor het maximale resultaat gaat.

De basis voor uw hypotheekadvies dient aan te sluiten op uw (woon)wensen, doelstellingen, financiële positie en de risico’s die u wil en kan nemen. Een transparant en gedegen hypotheekadvies geeft u het juiste financiële plan voor nu en in de toekomst.

auteur: Edwin Glebbeek,www.hypotheekshop.nl/lelystad, Agorahof 25 Lelystad, 0320-282231.
* er kunnen geen rechten ontleend worden aan het rentepercentage