Passie voor financieel ontzorgen

Lelystad 23 mei 2014 Edwin Glebbeek van Glebbeekhypotheken organiseert voor 5e keer de startersdagen om starters op de huizenmarkt een unieke kans te geven met de starterslening Lelystad.

Als financieel specialist ontzorgen wij u van de oriëntatie tot aankoop van uw droomhuis. Ons doel is de beste hypotheekrente met goede voorwaarden en maandlasten die voor u betaalbaar zijn zodat u kan genieten van uw (financieel) leven. Ook verzorgen wij de passende verzekeringen met mooie premies.

Passie voor adviseren
Edwin Glebbeek oefent zijn beroep als financieel- hypotheekadviseur met veel plezier uit. Hij wenst langdurige contacten aan te gaan met zijn klanten en probeert u van dienst nu en in de toekomst.
Edwin Glebbeek heeft passie voor het leveren van goed werk. Deze passie zal u ook terugvinden in de klantvriendelijkheid, openheid en goede communicatie. Hij vindt het belangrijk om u doorlopend te adviseren. Wij proberen u up to date te houden via verschillende social media pagina’s zoals Facebook, Twitter en LinkedIn en een eigen klantmap met uw eigen producten.
Starterslening

Wij wensen de starters op de huizenmarkt in LeLystad van dienst te zijn. Een mogelijkheid is de starterslening van de gemeente Lelystad. U krijgt een renteloze lening boven op uw normale hyptheek. U kunt een woning kopen tot maximaal 150.000euro.

Startersdagen 23/24 mei 2014 10.00-15.00 Agorahof 25 Lelystad
telno.:0320-282231

Startersrenteregeling nu ook mogelijk via de Hypotheekshop Lelystad: koop uw eigen huurhuis zo optimaal mogelijk

Lelystad, 28 juni 2012. Kopers van het eigen huurhuis in Lelystad kunnen vanaf begin juli ook bij de Hypotheekshop terrecht voor Hypotheekadvies met de Startersrenteregeling. Wij adviseren u graag hoe u met de Startersrenteregeling met korting in de lasten optimaal kan financieren. In Lelystad doet Centrada via mee met de regeling.

Starters Renteregeling

Met de Starters Renteregeling krijgt u meer ruimte in uw portemonnee voor de aankoop van uw huurhuis. Het basisprincipe is eenvoudig: de woningcorporatie betaalt via Social Finance 20% van de maandelijkse hypotheekrente voor u, 10 jaar lang (dit noemen we de voorschotten). De voorschotten zijn een lening en dient u terug te betalen. U mag deze onder voorwaarden overigens wèl bijna helemaal aftrekken van uw belastbaar inkomen. Uw maandelijkse hypotheeklasten zijn zo dus een stuk lager. Pas wanneer u de woning gaat verkopen, of na 30 jaar, betaalt u de voorgeschoten hypotheekrente terug. En alléén als uw huis meer waard is geworden. Veilig dus.

De belangrijkste redenen om gebruik te maken van de Startersrenteregeling:

  • U heeft door de voorschotten tot 20% extra budget, waardoor u een woning kunt kopen die voorheen niet bereikbaar was
  • Uw maandelijkse hypotheeklast is door de voorschotten tot 25% lager dan bij een vergelijkbare hypotheek
  • U bent 100% eigenaar van de woning
  • Woning bij verkoop niet in waarde toegenomen? Geen terugbetaling van de voorschotten en rentevergoeding
  • De zekerheid van Nationale Hypotheek Garantie

U kunt dus uw eigen huurwoning door de regeling makkelijker kopen. Wij informeren u graag of u als huurder gebruik kan maken van de StartersRenteregeling. Als Hypotheekshop Lelystad informeren wij u graag over de regeling en koppelen graag het beste hypotheekadvies met de beste hypotheekrente hieraan vast.

auteur: Edwin Glebbeek, www.hypotheekshop.nl/lelystad,Agorahof 25 te Lelystad, 0320-282231.

Koopgarant geeft Starters nu ook mogelijkheden Lelystad

Lelystad, 08 maart 2012, Starters kunnen op dit moeilijk een hypotheek krijgen, maar met koopgarant kunnen starters in Lelystad  met korting een woning kopen. Ter Steege Vastgoed biedt verschillende  woningen aan met de zogenaamde koopgarantconstructie.

Met de koopgarantieconstructie koopt u uw nieuwe woning of appartement met 20% korting waardoor u een lagere hypotheek kunt nemen. De koopgarantprojecten zijn de appartementen aan de de Zilverkade vanaf 118.500v.o.n. en enkele rijtjeshuizen op de Warande, project de Schutterij vanaf 138.500v.o.n.

Terugkoopgarantie bij eventuele verkoop

Bij koopgarant koopt u een woning met korting en behoud u de mogelijkheid om het huis terug te verkopen aan verkopende partij. Op moment dat u verlies of winst heeft bij  verkoop deelt u dit met de verkopende partij. U deelt voor 70% in de winst of verlies.

Koopgarant in combinatie met Nationale Hypotheekgarantie

Uw koopgaranthypotheek dient u te sluiten met de Nationale hypotheekgarantie (NHG) waarbij u de rente minimaal 10 jaar dient vast te leggen. U krijgt korting bij de aankoop van uw starterswoning waardoor u een lagere hypotheek nodig heeft. Met de mooie NHG-hypotheekrentes krijgt u dus een ideale hypotheek. Koopgarant is een erfpachtconstructie waarbij de erfpacht eeuwigdurend is niet tijdelijk zoals bij de particuliere erfpachtconstructies.

Passend hypotheekadvies

Alle banken conformeren zich aan koopgarant en financieren deze hypotheekconstructie. Voor u als starter op de huizenmarkt heeft u met het juiste passende hypotheekadvies toch mogelijkheden. Kom lang en bereken voor u de juiste hypotheek en zie dat er  u mogelijkheden zijn.

auteur: Edwin Glebbeek, www.hypotheekshop.nl/lelystad Agorahof 25 te Lelystad, 0320-282231.