Bespaar op uw woonhuisverzekering bij de Hypotheekshop met beste voorwaarden volgens de Consumentenbond

 Lelystad, Urk, U kunt besparen door uw woonhuisverzekeringen samen te voegen met de autoverzekering en andere verzekeringen.  Kom langs bij de Hypotheekshop en u krijgt de beste woonverzekering met goede voorwaarden. Als Hypotheekshop sluiten wij de verzekeringen met veel plezier bij DAK met goede premies en voorwaarden.

In de Consumentengids juni 2012 staat DAK wederom bovenaan in de test! Dit keer met onze woonverzekeringen. Het artikel weet te melden dat DAK gemiddeld de voordeligste gecombineerde inboedel- en woonhuisverzekering inclusief glasdekking biedt.

In de categorie Inboedel worden verschillende gezinssituaties, inboedelwaarden en postcodegebieden belicht. In bijna alle gevallen scoort DAK in de vergelijking met andere verzekeraars een nummer 1 of 2 positie. Het artikel meldt dat DAK voor de extra uitgebreide inboedelverzekering de laagste premie vraagt. Voor wat betreft de beste prijs-kwaliteit-verhouding scoren wij het hoogst waardoor wij worden benoemt tot Beste Koop! Bij DAK hoeft uw klant voor goede voorwaarden dus niet veel te betalen aan premie. 

Het artikel gaat ook in op de buitenshuisverzekering die veelal aanvullend gesloten kan worden bij een inboedelverzekering. Een van de conclusies verbonden aan het artikel is dat verzekeringen waarbij de buitenshuisdekking standaard in de inboedelverzekering zit, niet tot de goedkoopste behoren. Worden inboedel- en buitenshuisverzekering bij een en dezelfde verzekeraar ondergebracht, dan is er aanzienlijk minder discussie in geval van schadeuitkering.

Vorige maand werd in de Geldgids van de Consumentenbond de AVP verzekering als onderdeel van de Alles onder 1 DAK polis met de hoogste waardering beloond (cijfer 8,5). Dak sluit zijn verzekering met een aandeel van alle bekende verzekeringmaatschappijen in de verzekering; door het samenvoegen van meer verzekeringen kan er een totale korting van 5-8% pakketkorting verkregen worden. Wij voegen graag uw verzekeringen bij elkaar zodat u kan besparen in tijden van bezuinigingen van de overheid.

Auteur: Edwin Glebbeek, www.hypotheekshop.nl/lelystad Agorahof 25 te Lelystad, 0320-282231.

 

 

 

 

 

Bespaar op uw hypotheek en verzekeringen, Kom naar de Hypotheekshop voor een hypotheek-serviceabonnement

Lelystad 01 mei 2012 Edwin Glebbeek, erkend hypotheek- en financieel adviseur wil besparen op de lasten van verzekeringen en hypotheken voor consumenten. Nu de overheid er voor zorgt dat middeninkomens er volgend jaar 6% op achtuit gaan willen wij de consumenten helpen om te besparen.

Overlijdensrisicoverzekeringen kan goedkoper

Zo kunnen consumenten veel beparen op overlijdensrisicoverzekeringen omdat de premies met circa 20-30% omlaag zijn gegaan de laatste jaren. U kunt bij een goede gezondheid een nieuwe, goedkopere verzekering krijgen; dit is ook van toepassing bij overlijdensrisicoverzekeringen gekoppeld aan de hypotheek. Veel consumenten hebben geen tussenpersoon meer en wij wensen klanten de mogelijkheid te geven om u te ondersteunen in een optimale financiële huishouding.

Uw verzekering in 1 pakket

Daarnaast kunnen wij uw opstal-inboedel en autoverzekering soms ook goedkoper maken tegen goedevoorwaarden als u deze samenvoegt in 1 pakket. Wij wensen u verzekeringen bij elkaar te voegen zodat u een grote pakketkorting krijgt met optimale voorwaarden.

De Hypotheek ontwoekeren

Daarnaast kan u uw hypotheek vaak optimaler maken door uw woeker beleggingspolis om te zetten naar de annuïteiten of bankspaarhypotheek. Uw hypotheeklasten kunnen optimaler gemaakt worden.

Als Hypotheek wensen wij u via een hypotheek- of verzekerings serviceabonnement ondersteunen en uw pakketpolis, overlijdensrisicoverzekering en hypotheek up to date houden. Een doorlopende service zorgt ervoor dat u bespaart en ook niet teveel betaalt. Daarnaast heeft u bij wijzigingen in uw financiële situatie bij samenwonen, trouwen en kinderen recht op advies van 1-2 uur per jaar. Ook kunnen wij u voorlichten over de wijzigen van de hypotheekrenteaftrek per 1 januari 2013.

Een abonnement start bijvoorbeeld vanaf 12,50 en wij wensen met een verzekeringabonnement u te ondersteunen bij schade en uw pakketpolis in de gaten te houden. Bij een hypotheekabonnement wensen wij uw aangifte te doen en uw hypotheekadvies up- to-date te houden. U kunt dan bij vragen en of opmerkingen terrecht gedurende de looptijd van uw hypotheek. wij ondersteunen u dan ook bij de afloop rentevastperiode.

 auteur: Edwin Glebbeek, www.hypotheekshop.nl/lelystad, Agorahof 25 te Lelystad, 0320-282231.

 

 

Besparingen op uw verzekeringen mogelijk in 2012!

Lelystad 15 maart 2012, Veel consumenten laten besparingen op hun verzekeringen liggen. Zo blijkt dat veel klanten hun pakketpolis met inboedel- opstal- aansprakelijkheid- en autoverzekering goedkoper kunnen maken met betere voorwaarden en lager eigen risico. Het combineren van verzekeringen in 1 totaalpakket kan leiden tot circa 10-20 euro premiebesparing per maand. Veel consumenten hebben hun verzekeringen reeds meerdere jaren.

Abonnement of provisie

U schadeverzekeringpakket kunt u afsluiten op basis van een abonnement of via provisies. In de eerste variant heeft u als klant een contract met uw tussenpersoon en kunt u elke 2 jaar checken of uw pakket nog voldoet en op basis van voorwaarden beter kan. Bij mogelijke schade kunt u dan ook afspreken dat u een stuk begeleiding krijgt. In de oude manier betaalt u uw tussenpersoon op basis van een percentage van het pakket.

De Hypotheekshop In Lelystad maakt samen met u graag een analyse van uw pakketpolis. Stuur uw polis per mail naar ons toe en wij bekijken hoe het beter kan. Ga besparen in 2012!

auteur: Edwin Glebbeek, www.hypotheekshop.nl/lelystad, Agorahof 25 te Lelystad, lelystad375@hypotheekshop.nl