Ontwoeker uw woekerpolis naar banksparen nu het nog kan tot 01 april 2013 en bespaar honderden euro’s

Lelystad, 30 januari 2013, Een hypotheek kan tot 01-04-2013 omgezet worden naar banksparen waarbij dit er voor zorgt dat u honderden euro’s kan besparen. Een ontwoekering van uw woekerpolis naar banksparen zorgt ervoor dat u bij de waardeopbouw van uw hypotheek precies weet waar u aan toe bent.

Ontwoekeren uw woekerpolis nu: banksparen tot 01-04-2013

Veel woeker-beleggingsverzekeringen worden nog steeds omgezet naar een andere vorm omdat er te hoge kosten zijn in de polis. Daarnaast voldoet de belegging niet aan de geplande opbrengst van het betreffende leningdeel van de hypotheek. Een omzetting naar banksparen zorgt ervoor dat u gegarandeerde waardeopbouw heeft waarbij de vergoeding op de geblokkeerde spaarrekening dezelfde rente is die u op de hypotheek betaalt. U ontvangt bij een hypotheekrente van 5% dan 5% spaarrente op de spaarrekening.

Banksparen: fiscaal vrijgestelde spaarrekening

De opbouw is vrijgesteld van belasting waarbij de vrijgestelde bedragen voor een duur vanaf 15 jaar 34.900euro is per persoon en voor een duur vanaf 20 jaar 153.000euro. Op moment dat u omzet naar banksparen weet u dus waar u aan toe bent. Als u nu nog een beleggingsverzekering heeft lopen is het verstandig om na te gaan of u nog voldoet aan de eisen van de bank omdat buiten de kosten er te weinig opgebouwd wordt. Een omzetting naar banksparen zorgt er voor dat u fiscaal de huidige renteaftrek behoudt waarbij de nieuwe vormen: annuïteitenhypotheek en lineaire hypotheek uw fiscaal voordeel vernietigen. De waarde van de geblokkeerde spaarrekening dient u aan te wenden voor de aflossing van u hypotheekschuld die u hebt gebruikt voor de aankoop van uw eigen woning.

Hypotheekrente binnen 2 jaar? Kom langs en doe de NHG check-up en ontvang lagere hypotheekrente!

Als uw hypotheekrente binnen 2 jaar afloopt is het een mooie mogelijkheid om te bekijken of u hypotheek omgezet kan worden naar banksparen. U kunt natuurlijk ook bekijken of u lagere rente kunt krijgen dan de huidige geldverstrekker of u met de Nationale Hypotheekgarantie check-up lagere rente kan krijgen. De NHG rentes kunnen circa 0,7-1% in rente verschillen.

Kom langs voor een Bankspaarhypotheek en doe de NHG Check-up en zorg dat u er beter van wordt. Neem actie tot 01-04-2013 waarbij de omzetting naar banksparen nog mag.

Auteur: Edwin Glebbeek, www.glebbeekhypotheken.nl, 0320-282231 Agorahof 25 te Lelystad.

 

Hypotheekrente gunstig bij onafhankelijk hypotheekadviseur in 2013

Lelystad,  GLEBBEEKHYPOTHEKEN, de voormalige HYPOTHEEKSHOP in Lelystad, heeft als onafhankelijk hypotheekadviseur de beste hypotheekrentes voor uw hypotheek. Op dit moment staat de hypotheekrentes voor 5 jaar vast erg gunstig met Nationale Hypotheekgarantie[NHG] vanaf 3.5%*. 10 jaar vast begint op 4.2%*en is dus zeker nog interessant voor uw bestaande hypotheek.

Doe de NHG check-up en bespaar 1% rente

Wij adviseren u langs te komen als uw hypotheekrente binnen 2 jaar afloopt waarbij wij uw hypotheek ook nog kunnen omzetten naar banksparen tot 1 april 2013. U kunt met een omzetting naar banksparen in vergelijk met annuiteitenhypotheek honderden euro’s besparen. Een oversluiting van uw hypotheek naar de Nationale Hypotheekgarantie kan u een voordeel van 1% opleveren ten opzichte van de niet-NHG hypotheken.

Wij laten ons als onafhankelijk adviseur direct betalen voor onze diensten en werken op basis van te voren afgesproken adviesfee  of waarbij dit op basis van het aantal uren die wij besteden aan uw dossier, Daarnaaste wensen wij via een serviceabonnement uw vragen gedurende de duur van uw hypotheek te beantwoorden. En u te helpen bij belastingaangifte, uw voorlopige teruggave en na 2 jaar samen met u een nieuwe analyse te doen van uw hypotheek en pensioen bijvoorbeeld.

Wij nodigen u uit om u bij ons klant te worden waarbij wij als tussenpersoon voor u werken op basis van onafhankelijkheid, vertrouwen, kwaliteit, de beste hypotheekrentes, hypotheekvoorwaarden en goede verzekeringpremies. Graag nodigen wij u uit om te besparen op uw woonhuis- en autoverzekeringen.

auteur: Edwin Glebbeek, www.glebbeekhypotheken.nl, Agorahof 25 te Lelystad, 0320282231.

* er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze rentepercentages

Hypotheek omzetten naar banksparen tot 1 april 2013

Lelystad,/Almere,Uw hypotheek kunt u nog tot 1 april omzetten naar het fiscaal gunstige banksparen of de spaarhypotheek. Op moment dat u nu een hypotheek[ reeds op 31-12-2012] heeft en fiscaal gunstig wil sparen dan is dat nu het moment. De nieuwe belastingplannen laten deze mogelijkheid niet meer toe waardoor u bij de toekomstige aflossing aangewezen bent op een annuiteitenhypotheek waarbij u aflost op de hypotheek en elke maand minder fiscaal voordeel heeft.

Hypotheekrente is uw spaarrente

Bij banksparen heeft u een spaarrekening waarbij de rente die u ontvangt gelijk is aan de hypotheekrente. Bij een rente van 10 jaar vast van 4,7% ontvangt u dus ook deze mooie rente op uw spaarrekening; als u na 10 jaar weer nieuwe rente krijgt en die gaat bijvoorbeeld naar 6% dan gaat uw spaarinleg ook omlaag. Het nadeel van banksparen is wel dat u dit dient te gebruiken van uw hypotheek die u heeft gebruikt voor de aankoop van uw eigen woning; het is een geblokkeerde spaarrekening voor de aflossing van uw hypotheek. Het voordeel is wel dat u nog een middel heeft om uw pensioentekort aan te vullen, uw hypotheek af te lossen op een gunstige manier.

Banksparen mag fiscaal zonder belasting tot 157.000euro fiscaal per persoon waarbij de minimale duur 20 jaar is en bij 15 jaar is het vrijgestelde bedrag 35.700euro. Bij een spaarhypotheek dan heeft u naast de opbouw in een spaarrekening een verzekering tegen overlijden. Echter ontvangt u net als bij banksparen dezelfde rente als u op uw spaarrekening ontvangt. U heeft bij banksparen echter de mogelijkheid om uw verzekering bij  alle verzekeraars zo gunstig mogelijk te sluiten.

Ontwoeker uw beleggingsverzekering met banksparen

Als u een woekerpolis heeft dan is dit een mooie mogelijkheid omdat woeker-beleggingspolis te ontwoekeren en zonder kosten een waarde gegarandeerd op te bouwen waarbij u dus precies weet waar u aan toe bent.

Kom langs bij Glebbeekhypotheken[voormalige Hypotheekshop] en bekijk hoe u met ons omzettingsadvies er beter van wordt. wij adviseren u op basis van een serviceabonnement of eenmalige adviesfee op basis van onze adviesuren.

auteur: Edwin Glebbeek. www.glebbeekhypotheken.nl, Agorahof 25 te Lelystad, 0320-282231.