Koop eigen huurhuis voordeliger door starterslening

Lelystad, Almere 20 augustus 2013. Het kopen van uw eigen huurhuis is met de nieuwe starterslening voordeliger geworden. U kunt met de starterslening makkelijker een hypotheek krijgen omdat u een renteloze lening krijgt boven het deel wat u zelf kan krijgen.

Uw huur blijft met de inflatie meegroeien en kan door een scheef-huurtoeslag nog meer omhoog gaan. Wij adviseren u om te kijken of u vergelijkbare lasten kan krijgen bij de koop van uw huurhuis; echter bij koop wordt u dus eigenaar van het huis en bouwt u vermogen op voor later. Het nadeel is dat u zelf verantwoordelijk bent voor het onderhoud van uw eigen huis. De starterslening is er per einde juni ingegaan en u kunt maximaal 31.500euro in Lelystad krijgen en in Almere 35.000euro.

Historisch lage hypotheekrente

De hypotheekrente staat historisch laag waardoor u tot gunstigere lasten kan komen in vergelijk met een huurhuis; de risico’s bij overlijden ww en arbeidsongeschiktheid worden meegenomen in uw lasten en zo wordt u er beter van.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Als onafhankelijk hypotheekadviseur doen wij zaken met alle geldverstrekkers en geven u een totaal financieel advies met de beste hypotheekrentes en verzekeringen waarbij u in de toekomst willen ontzorgen met uw hypotheek via een hypotheekabonnement. Wij verzorgen de Nationale hypotheekgarantie[NHG} waardoor u de laagste rente krijgt en zekerheid heeft als u het niet meer kan betalen het waarborgfonds van de NHG uw restschuld overneemt. Dit is bij onvrijwillige werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid en relatiebreuk.

Kom langs en bereken uw hypotheek voor uw eigen huurhuis en wij zorgen ervoor dat u er beter van wordt. U kunt een vergelijk maken op onze site van huren met kopen.www.glebbeekhypotheken.nl/berekeningen/huren-of-kopen

Edwin Glebbeek, www.glebbeekhypotheken.nl, 0320-282231 Agorahof 25 te Lelystad.

 

Lage Hypotheekrente ook voor uw hypotheek!

Almere, Lelystad, 12 augustus 2013 De hypotheekrente staat op een historisch laag punt en kan ook interessant zijn voor uw hypotheek. Op dit moment kan u profiteren van de lage hypotheekrente als uw rente binnenkort afloopt of u een huis koopt op dit moment. Kom langs voor onafhankelijk hypotheekadvies en bespaar honderden euro’s.

Profiteer van onafhankelijk hypotheekadvies en bespaar honderden euro’s!

Als onafhankelijk adviseur stemmen wij uw advies af op uw persoonlijke situatie. Uw advies wordt op maat gemaakt waarbij wij in het advies rekening houden met uw situatie nu en in de toekomst .Wij kunnen dit advies vorm geven met verschillende produkten. U krijgt door onafhankelijk hypotheekadvies de beste rente en verzekeringen in uw persoonlijke situatie. Met onafhankelijk advies komt u niet voor verassingen te staan.

Bespaar op uw hypotheekrente: Doe de NHG check-up!

Op moment dat uw hypotheekrente afloopt kan u de NHG check-up doen en op uw hypotheekrente tot 1 procent besparen. Ook kan u bekijken of uw hypotheekvorm nog bij u past. U kunt bijvoorbeeld uw beleggingsverzekering omzetten omdat dit produkt teveel kost en niet meer past bij u.

Uw optimale onafhankelijke hypotheek!

Als onafhankelijk adviseur bekijken wij uw volledige financiële plaatje en ook uw verzekeringen. Wij besparen graag voor u zodat u er beter van wordt. Bij uw bank heeft u maar 1 mogelijkheid en betaalt u daarom minder voor een advies. De medewerkers van een bank mogen ook geen  advies geven een ander beter extern produkt.

Kom langs en bespaar op uw hypotheek en verzekeringen!

Edwin Glebbeek, www.glebbeekhypotheken.nl, Agorahof 25 te Lelystad 0320-282231.

 

 

 

Veel belangstelling Starterslening in Lelystad en Almere

Lelystad/Almere 06 augustus 2013 Veel belangstelling Starterslening en hypotheke in Lelystad en Almere!

Er is veel vraag naar de starterslening in Lelystad en Almere. Starters kunnen door de startersregeling makkelijker een koophuis kopen. Het gaat om een bestaand koophuis tot 150.000euro kosten koper in Lelystad. In Almere is de grens voor de starterslening op dit moment maximaal 275.000euro. Wij nodigen u uit om uw starterslening te berekenen waarbij wij een speciale Starters-Hypotheekdeal hebben inclusief aankoopbegeleiding. Wij zorgen voor de beste hypotheek met de laagste rente en tevens aankoopbegeleiding zodat u niet teveel betaalt voor uw koophuis.

Starterslening

De starterslening is een renteloze lening die u krijgt voor uw koophuis naast uw normale hypotheek; het is maximaal 20% is van de aankoopsom inclusief verwervingskosten. Er vindt elke drie jaar een hertoets plaats op basis van uw inkomen of u deze renteloze lening zelf kan lenen.

Kom uw starterslening berekenen!

Wij nodigen u graag  uit om uw starterslening te berekenen zodat uw droomhuis mogelijk wordt. U kunt met de lage hypotheekrente, de Nationale Hypotheekgarantie en starterslening tot een optimale hypotheek komen. Graag berekenen wij voor uw starterslening. Loop binnen op de Agorahof 25 te Lelystad of maak een afspraak op www.glebbeekhypotheken.nl  0320-282231