Hypotheekrente kan het nog lager? Zorg dat u ook profiteert van de lage hypotheekrente!

Profiteer van de historisch lage hypotheekrente voor uw nieuwe koophuis en hypotheek!

Lelystad 09 september 2014, De hypotheekrente heeft nog nooit zo laag gestaan en de ECB heeft rente onlangs ook met 0,1%verlaagt. Zorg ervoor dat u ook profiteert van deze lage hypotheekentestand voor uw nieuwe hypotheek bij aankoop of oversluiting bestaande hypotheek.
Edwin Glebbeek van Glebbeekhypotheken nodigt u dan ook graag iedereen uit op Agorahof 25 voor een vrijblijvend en gratis eerste hypotheekcheck. De lasten voor een koophuis zijn nog nooit zo laag geweest omdat de hypotheekrente de afgelopen maanden gezakt is naar een mooi dieptepunt. Ook bij een bestaande hypotheek is het interessant om te bekijken hoe u kunt profiteren van de lage hypotheekrente bij renteherziening ook als uw rentevastperiode binnen 2 jaar afloopt.

Doe de NHG check-up en bespaar 1% rente
Wij adviseren u langs te komen als uw hypotheekrente binnen 2 jaar afloopt. Een oversluiting van uw hypotheek naar de Nationale Hypotheekgarantie kan u een voordeel van 1% opleveren ten opzichte van de niet-NHG hypotheken. U kunt op dit moment met de lage hypotheekrente profiteren van een verlaging van de hypotheeklasten. Ook zonder NHG kan het interessant zijn om te kijken of u een gunstigere hypotheekrente kan krijgen bij renteherziening.

Wij adviseren u om met uw rentevoorstel van de bank langs te komen zodat wij kunnen bekijken hoe u er beter van wordt. Als onafhankelijk hypotheekadviseur hebben wij beste hypotheekrentes voor u met goede voorwaarden. Ook kunnen wij voor u de hypotheeklasten bij u aankoop van uw nieuwe huis zo gunstig mogelijk maken.

Rentemiddeling bij ING
Een andere optie is dat u gaat rentemiddelen zodat u gaat middelen met de lage rente en u op een lager tarief uitkomt door een klein deel administratiekosten. Kom langs dan zorgen wij voor u voor een lagere hypotheekrente.

U kunt voor een oriënterend gesprek terecht bij Glebbeekhypotheken op de Agorahof 25 te Lelystad. U kunt een afspraak maken op onze internetsite www.glebbeekhypotheken.nl of bellen onder telefoonnummer 0320-282231.

Renteaftrek restschuld hypotheek blijft bestaan en langer aftrekbaar

Lelystad 11 september, Prinsjedag is al volgende week dinsdag en positief nieuws voor klanten met een rest hypotheekshuld.
De Vereniging Eigen Huis is blij met het uitgelekte kabinetsplan om de periode van aftrekbaarheid van de restschuldfinanciering te verlengen van tien naar vijftien jaar. De maatregel die naar verwachting op Prinsjesdag bekend wordt gemaakt, gaat waarschijnlijk 1 januari 2015 in.

RTL Nieuws wist vorige week al te melden dat het kabinet hierover afspraken heeft gemaakt met de drie oppositiepartijen D66, ChristenUnie en SGP. “In Nederland staan circa 1,4 miljoen huizen onder water. Dit is een maatregel waar huiseigenaren die met een restschuld worstelen echt iets aan kunnen hebben, mits de banken hun aflossingstermijn ook verlengen naar vijftien jaar”, zegt directeur Rob Mulder van Vereniging Eigen Huis.
Ondanks dit positieve nieuws uit Den Haag zal de vereniging blijven pleiten voor een periode van aftrekbaarheid die gelijk is aan de looptijd van de oorspronkelijke hypotheek.

Sinds 2013 kunnen mensen de rente en kosten van hun restschuldlening al maximaal 10 jaar van de belasting aftrekken. Dit is een tijdelijke regeling van het kabinet en geldt voor restschulden die tussen 29 oktober 2012 en 31 december 2017 ontstaan. In die 10 jaar hoeft de lening niet afgelost te worden. Na 10 jaar zijn de rente en kosten niet meer aftrekbaar van de belasting. De regeling is er ook voor huiseigenaren die na verkoop een woning gaan huren.
www.glebbeekhypotheken.nl, Agorahof 25 te Lelystad.